Transparantie, Kwaliteit, Flexibiliteit

Werkwijze

Indien u van plan bent een verbouwing te laten doen aan uw woning, is het belangrijk om te weten op welke wijze Riebo hiermee omgaat.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we uw wensen, en wordt de bestaande situatie door ons bekeken. Waar mogelijk komen we met een ideeen die we uit onze ruime ervaring aan bouwprojecten mee hebben genomen. Na deze eerste kennismaking ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor uw specifieke situatie.

Het werk wordt uitgevoerd volgens een strakke planning, welke in overleg met u wordt vastgesteld. Op deze wijze minimaliseren we de overlast die een verbouwing met zich mee kan brengen. Het is immers een vaak een hectische periode voor u als bewoner. Daarnaast werken we met een team van professionele onderaannemers welke al jaren samenwerken, en daardoor elkaars werkwijze goed kennen. Dit vermindert eveneens de overlast en zorgt ervoor dat de werkzaamheden vlot en naar wens uitgevoerd worden.

Uiteraard kunt u bij eventuele vragen of opmerkingen achteraf ook altijd bij ons terecht. Er kan immers pas sprake zijn van een geslaagde verbouwing als u naderhand met tevredenheid van alle nieuwe mogelijkheden van uw woning kunt genieten.

Riebo Bouw en Onderhoud - Telefoon 06-16472928 - Hakselaar 42 - 7641 KG Wierden

Over ons

Riebo Bouw en Onderhoud staat voor kwaliteit en een goed advies. We werken altijd met de wensen van onze klanten in het achterhoofd. Op deze manier bent u bij ons altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Snel naar

> Home
> Werkzaamheden
> Over ons
> Contact

Wat klanten zeggen

"Vincent heeft onze nieuwe keuken fantastisch ingebouwd en afgewerkt. Het is fijn dat je voor al het werk 1 aanspreekpunt hebt. Zo zijn alle verschillende werkzaamheden altijd op elkaar afgestemd!"

Contact

Tel: 06-16472928
Hakselaar 42
7641 KG Wierden

Riebo Bouw en Onderhoud | Kroezeweb.nl